Cario спечели транспортните компании с гумите Syron и Goodyear group по време на Truck show Камиони край Лесново

Cario изненада приятно представителите на транспортните фирми от цялата страна с продуктите си на изложението за камиони и консумативи за тях Truck Show КАМИОНИ 2015, провело се на летище Лесново край София на 4 и 5 юни. Гумите на Syron и на Goodyear group бяха тези, които привлякоха вниманието на компаниите от тежкотранспортния бизнес. Много от тях проявиха желание камионите им  да бъдат оборудвани именно с гумите предлагани от Cario. Немските масла Aral, на които фирмата е изключителен представител за България и Hilber се оказаха едни от най-предпочитаните от хората заети в транспортния бранш. За първи път тази година на Truck Show КАМИОНИ 2015 Cario представи новата тежка акумулаторна батерия на Duracell, за чиито продукти Cario е единствен оторизиран представител за България. Наред с новата марка компанията представи и познатите на българския пазар тежки акумулатори Moll, Fera Ennexy.

„Осъществихме много нови контакти с фирми от транспортния бранш и се надявам те да се реализират в конкретни търговски взаимоотношения. Cario предлага едни от най-добрите продукти за тежкотоварния бизнес и съм сигурен, че нашите нови клиенти ще останат доволни от това, което им предлагаме. Нашият слоъгън е „Движим се заедно“ и ние наистина го осъществяваме напрактика, предлагайки на нашите клиенти качествена стока и услуга,“ заяви търговския директор на Cario Борислав Ганев.

По времена двудневното шоу световни производители на камиони и техника за тях, дадоха възможност на заинтересованите да направят тест драйф с най-новите камиони, които предлагат на пазара, а посетителите наблюдаваха различни шоута, свързани с автомобилния бизнес.