Карио обнови автопарка си с новата Toyota Proace.

Благодарение на дългогодишното сътрудничество между Карио ООД и Кале Ауто TOYOTA Сливен, обновихме автопарка си с новите Toyota Proace.
Със своята обширна гама от продукти и услуги, съобразени с изискванията ви, Toyota предлага необходимата подкрепа за вашия бизнес, за да бъдете напълно спокойни. PROACE се предлага с широка гама от каросерии и комбинации от дължини, които гарантират, че винаги сте готови да изпълните работните си задачи. Компактният ван се предлага в две дължини – къса база от 4,4 м и дълга от 4,7 м. И двете могат да бъдат поръчани с две или три места отпред.

Размерите и окомплектовките осигуряват на PROACE CITY отлична товароносимост с максимален обем от 3,3 куб.м (къса база) до 4,3 куб.м (дълга база с опция Smart Cargo). Трябва да се отбележи, че Toyota е един от малкото модели в своя клас, които могат да поберат две европалета.

Гамата от бензинови и дизелови двигатели предлага мощност от 75 до 130 к.с. и избор между 5- или 6-степенни ръчни трансмисии или 8-степенна автоматична. PROACE CITY отговаря напълно на изискванията на бизнеса и клиентите по отношение на възможности, многофункционалност, динамични качества и ефективност.

Да пожелаем на колегите безопасно и безаварийно пътуване с Toyota Proace City.