Syron

Гумите SYRON са проектирани със стил, ефективност и мисъл за максимална безопасност. От самото начало идеята за Syron, е качество без компромис. Заставайки до водещите световни марки в премиум сегмента това не изглежда лесна задача, но резултатите от независимите изпитвания показват, че Syron не само се конкурира, но и превъзхожда някои от световните марки.

Всички гуми SYRON са тествани продължително във фазата на развитието си и са готови за различните климатични условия по целия свят. SYRON поставя акцент върху удовлетвореността на клиентите, следователно, цялата събрана информация и обратна връзка на клиентите също се включва в бъдещото развитие на висококачествените гуми. SYRON непрекъснато развива и подобрява продуктите си, които отговарят на високите изисквания на премиум сегмента. В допълнение, всяка гума SYRON е тествана и одобрена (TUV).

Гамата на предлаганите продукти непрекъснато се разширява и в момента включва 8 модела гуми за леки, SUV и лекотоварни автомобили.

SYRON разполага във Франкентал с един от най-големите логистични центрове в изключителната WHEEL индустрия на Германия. Чрез немски инженеринг и квалифицирани производствени мощности в световен мащаб стандартите за безопасност са гарантирани.

Keskin Tuning Europe GmbH е завършил финансовата 2011 г. година с изключителен резултат. По пазарни данни продажбите, са се удвоили в сравнение с предходната година, а текущата година ръстът на приходите който се планира да е 150%.

Рекламациите в размер на 0,01%, показват качеството на SYRON отразяват удовлетвореността на клиентите. Обратната връзка от партньорите в страни с извънредни зимни климатични условия дава дава повод за гордост и удовлетвореост.

Качеството на гумите SYRON, и на известните марки от премиум сегмента е аналогично и SYRON по никакъв начин не им отстъпва .