Нов магазин AutoBOX battery expert в Сливен

През месец Юни бе открит нов специализиран магазин за акумулатори, за жителите на гр. Сливен и региона. Магазина се намира на бул. Панайот Хитов 16. В него можете да откриете всички продукти от нашето портфолио и да получите професионална помощ, при подбора на акумулатор и консумативи за Вашия автомобил.

Акумулаторите, които предлагаме са на технологичните лидери в Европа. Освен стандартните, предлагаме и такива  за  Start-Stop  системи, както и  тежки батерии, пълна гама  мото  батерии и батерии за  поддържащи ел. системи и хоби приложения. Клиентите ни могат да се възползват и от безплатна проверка и консултация, за състоянието на акумулатора, с който в момента шофират. На всеки клиент закупил акумулатор от нас, предлагаме безплатен монтаж и SMS известия на всеки 6 месеца за безплатна проверка. Това гарантира сигурност и дълъг живот на батерията.

Освен акумулатори, ще откриете още премиум маслата на  Ravenol, професионалните почистващи продукти и добавки на PowerMAXX, чистачки Trico и много други продукти от водещите производители на консумативи. Всеки клиент посетил магазина ни, ще получи и карта за отстъпки във веригите на AutoBOX express service в цялата страна.