MOLL

Акумулаторите Moll се произвеждат от един от технологичните лидери на пазара, с опит повече от 60г. в производството на акумулатори. Те притежават няколко патента в областта на оловно-киселинните батерии. Доставчик на реномирани автомобилни производители за първоначално вграждане и първенец в тестовете на специализираните издания за автомобили. Акумулаторите Moll се предлагат на българския пазар от 2011 година и са сред предпочитаните марки, при шофьорите изискващи най-добрата батерия за автомобила си.

Завод за акумулатори MOLL

– създаден през 1945 – 46 г. oт Peter J. Moll

– 100% семейна фирма

– среден по големина завод

От десетилетия MOLL, е основен доставчик на акумулатори на Немската автомобилна индустрия и на производителите на автомобили.

Заводът на MOLL се намира в градчето Bad Staffelstein, горна Франкония/Германия. Компанията имa световен лиценз за износ на компоненти за акумулатори по целият

свят.

Акумулаторите MOLL са избрани за първоначално вграждане на редица водещи производители на автомобили, благодарение на високото си качество.

Акумулаторите MOLL се вграждат в следните автомобилни марки: AUDI, VOLKSWAGEN, SEAT, SKODA, PORSCHE, KARMANN, RENAULT, LIEBHERR, CLARK, MAN, MERCEDES, MANNESMANN и много други.