FULDA

Основана в град Fulda, Германия, компанията произвежда висококачествени гуми от 1906 г. Днес Fulda е член на групата на Goodyear и една от най-популярните марки гуми сред шофьорите в Германия.  В продължение на повече от един век работа в областта на проектирането на гуми фокуса на компанията  е останал непроменен: съчетаване на високо качество със страхотна цена.

Всички гуми Fulda са произведени в съоръжения, които се придържат към ISO 14001: стандартът за системи за управление по отношение на околната среда. Компанията произвежда 8 милиона гуми годишно. Те се предлагат в 28 различни страни в цяла Европа. В последното поколение гуми Fulda е залегнала концепцията Smart Move, която постига оптимален баланс между управлението при всякакви метеорологични условия и  немския инженеринг. 

Изпитанията, провеждани от водещи потребителски организации и автомобилни списания, непрекъснато признават качеството на гумите Fulda.

Гумите Fulda гарантират по-къс спирачен път, устойчивост на аквапланинг, прецизно управление на автомобила и по-нисък разход на гориво.

Fulda – German high tehnology