FERA

От 07.2017г. на българският пазар присъстват италианските смазочни продукти FERA, представени от фирма Карио ООД. Продуктите FERA са произведени от италианската компания RAMOIL GROUP, която се намира в CASALNUOVO (NA).

Фактическото производство се извършва в рафинерията на фирмата, като общият производствен капацитет е над 180 000 тона различни смазочни продукти. Рафинерията на RAMOIL функционира от 1963 г. За миналата година годишният оборот на RAMOIL GROUP е 104 милиона евро.

Като рафинерия и завод RAMOIL изнася изключително разнообразната си гама смазочни материали почти в цял свят. Като продукцията е предназначена за различни видове търговски, индустриални и фармацевтични компании. Фокусът е насочен да предоставя качествени продукти, които фактически се произвеждат в самата рафинерия, изследват се в собствената им лаборатория, пакетират се в завода на компанията, която разполага и с огромни складови площи за съхранение на наливна и опакована продукция.

Грижата за клиента винаги е цел номер едно на фирма Карио ООД и затова след внимателен анализ и проучване фирмата избира производител от подобен мащаб. С гордост представяме смазочните продукти FERA, които се отличават с изключително качество, гарантирано от първокласните базови масла, присадки, най-модерни технологии и производствени формули. Маслата FERA гарантират своето качество и благодарение на постоянните лабораторни изследвания и тестове, от самите суровини до финалния готов продукт. Основен акцент е и спазване на екологичните норми за намаляване на вредните емисии, което предполага изключителна грижа за хората и опазване на околната среда. Маслата FERA отговарят на всички стандарти изисквани от международните класификации като A.P.I. и A.C.E.A. издадена от OEM. Предлагаме разнообразни синтетични, полусинтетични и минерални масла за леки, лекотоварни, тежконатоварени двигатели, 2Т двигатели, масла за селскостопански и строителни машини, богата гама трансмисионни, хидравлични масла, спирачна течност. Продуктите FERA се продават в разфасовки от 1 до 200л.

Плановете на Карио ООД са гамата смазочни продукти FERA постоянно да се обогатява, като се включват нови продукти, отчитайки пазарното търсене.

Маслата FERA присъстват и във веригата AutoBOX Express service.

Основните предимства на маслата FERA са отличното качество и конкурентна пазарна цена!