Нов бранд акумулатори EXIDE

Акумулаторите Exide вече са част от портфолиото на Карио ООД

logo Exide

Нов бранд акумулатори EXIDE

От началото на м. декември добавихме нов бранд към нашите премиум акумулатори.

Exide е един от най-големите световни производители, дистрибутори и рециклиращи оловно-киселинни батерии.

Акумулаторите Exide са с повече от 120 години история и са сред лидерите в производството на батерии, произведени по най-новите технологии и осигуряващи най-високо качество „Произведено в Европа“ – както за пазара на резервни части, така и за OEM производителите. Батериите Exide захранват автомобили, лодки, тежкотоварни превозни средства, колички за голф, силни спортове, градинска техника и др.

Exide са доказани във времето като универсални батерии, съвместими със съвременните превозни средства със стандартно оборудване, за ежедневно шофиране, с повече от век история в производството на висококачествени автомобилни батерии. Автомобилните акумулатори Exide са добре познати и предпочитан избор сред клиентите.
Батериите Exide са с подобрена 3DX Grid технология осигуряваща висока електрическа производителност и по-дълъг живот. Благодарение на Carbon Boost 2.0 батерията се зарежда до 2 пъти по-бързо, през целия живот на батерията.
Exide отговарят напълно на изискванията за оригинално вграждане на почти всички производители на автомобили.
Акумулаторите Exide се предлагат в различни капацитети и размери. Можете да ги откриете онлайн на www.autobox.bg или във физическите ни магазини и сервизи.

Exide batteries world