Диана Стоянова е вицешампион за 2015 в националния планински рали шампионат

Сливен,21.09.2015,Cario Ltd; Диана Стоянова спечели вицешампионската титла на България в националния планински рали шампионат. В последният кръг от шампионата – рали „Шипка 2015 Дамасцена“, Диана Стоянова финишира втора и стана вицешампион в клас  RC5. Проблем със втората предавка на управлявания от нея Sitroen Saxo, се оказа решаващ за крайното класиране на благоевградчанката.

„Бях подготвена перфектно, както физически така и психически, имах необходимия брой точки, за да завоювам шампионска титла, след всичките първи места през 2015г., които спечелих, но техниката понякога предава. До последно се борих и не се отказах, налагаше ми се в обратните завои да държа скоростния лост, а с лявата ръка да контролирам автомобила си. Беше ми изключително трудно, но точно това ме амбицира още повече. Мислех, че дори няма да стъпя на почетната стълбичка. Щастлива съм, че завърших това състезание с втора позиция. Сега трябва бързо да отстраним проблема, защото тази седмица сме заявили участието си в Планинско Портаря, Гърция. Предстои ни  разглобяване и пълна ревизия на колата“ – каза Диана

Състезателката на СК ДИАМО е в стратовият лист на „Планинско Портаря“ гр.Волос Гърция, където на старт ще застанат 89 автомобилисти.

Вицешампионът Диана Стоянова е франчайз партньор на развивания от „Карио“ ООД бранд на националната верига автосервизи – AutoBOX express service.