Дилърска среща на BlueChem в Братислава

На 22.04.2017г. се проведе среща на всички официални дилъри на продуктите на BlueChem и PowermaXX за Източна Европа, в Братислава, Словакия. Присъстваха дистрибутори от България, Австрия, Унгария, Чехия, Молдова, Словакия, Словения, Косово и др.

Карио ООД беше представенa от търговския директор на фирмата Борислав Ганев и продуктовия мениджър Радил Ченков. В кратка презентация беше показана фирмената стратегия за 2017, както и иновативния франчайз модел за upcycling* на карго контейнер и превръщането му в напълно функционален AutoBOX Battery Expert мобилен обект за продажби на стартерни батерии и консумативи.

На срещата бяха демонстрирани новите продукти от производителя на PowermaXX, както и обмяна на опит и добри практики между партньорите. Карио ООД беше отличенa със сертификат “Main Distributor of the Year”.

Беше представен и сертификата, който BlueChem са получили от VW China за одобрение за използване във всички продукти във автомобилите произвеждани от VAG China.

Сред новите продукти които BlueChem представиха, беше революционно новия начин за де-карбонизиране на двигателя, чрез използването на двукомпонентен продукт под формата на пяна. В комплекта е включен и ендоскоп, с който може да се види реално ефекта от почистването преди и след процедурата. С тази услуга се почистват и премахват всички замърсявания и тежки въглеродни натрупвания, оставяйки буталата, клапаните, сегментите и стените на цилиндрите напълно чисти. Това гарантира гладка работа на двигателя, намален разход на гориво и по-малко вредни емисии.

Продукта се казва Carbon X и предстои да бъде представен и въведен в AutoBOX Express Service.