„Карио“ ООД представи най-добрите си продукти за земеделска техника на „БАТА АГРО 2015“

Карио ООД откри щанд на Есенното международно изложение за селскостопанска техника „БАТА АГРО 2015“ на летище „Стара Загора“. В първия ден от изложението интерес сред посетителите предизвикаха акумулаторите Duracell и маслата Aral и Hilber.

„Доказаното качество на представените световноизвестни марки е притегателната сила към щанда на Карио ООД още от отварянето на изложението“,  коментира Борислав Ганев, мениджър продажби в компанията.

Щандът на „Карио“ ООД е разположен на площ от 60 кв.м. В него са  изложени най-новите продукти на компанията, а всеки един посетител на щанда на „Карио“ днес получи пълно информационно представяне за всеки един продукт и фирмени подаръци.

„В рамките на тези четири панаирни дни селскостопанските производители, които предпочетат  „Карио“ за свой партньор ще получат много изгодни предложения за доставки на масла, гуми, акумулатори, греси и всички необходими консумативи за техниката, с която обработват земеделските си площи“, заяви още Борислав Ганев.

Официално днес изложението бе открито от зам. министъра на земеделието и храните Георги Костов.

Най-големите компании в производството и поддръжката на селскостопанска и прикачна техника представят своите машини и продукти на „БАТА АГРО“ от 08.09 до 11.09. 2015 на летище „Стара Загора“. Организаторите са предвидили земеделски площи за всички заинтересовани земеделци, които желаят да изпробват представената техника.

В оставащите три дни от „БАТА АГРО 2015“щандът на „Карио“ ще бъде отворен за клиенти от 09.00 часа.