Калоян Ганев: „AutoBOX BATTERY EXPERT“ ще задава ритъма на пазара за акумулатори

Сливен,03.10.2015, Cario.Ltd; „След една година полагане на основи сега трябва ясно да заявим, че „AutoBOX BATTERY EXPERT“ ще задава ритъма на пазара, и ще определя посоката на бизнеса в този бранш.“ Това заяви Калоян Ганев, управител на фирма „Карио“ ООД при откриването на първата годишна среща със франчайз партньорите от веригата магазини и сервизи за акумулатори „AutoBOX BATTERY EXPERT“. Срещата се провежда в Сливен в хотел „Централ“.

„ Заявката ни за лидерство не е самоцел. Тя се базира на корпоративни и франчайз правила, работна дисциплина, социални ангажименти, екологични стандарти и не на последно място коректни партньорски отношения. Спазвайки всичко това, лидерството на бранда „AutoBOX BATTERY EXPERT“ на българския пазар е гарантирано“, каза още Ганев.

Мениджърът на веригата Пламен Хаджиандонов, запозна франчайз партньорите с бизнес намеренията на компанията за развитие през следващата 2016 година. „Едно от намеренията ни е да разширим продажбите в премиум продуктите,“ обяви Хаджиандонов.

Предстои да бъде презентирана немската марка акумулатори MOLL от Кристиян Швапах, мениджър ключови клиенти в компанията. По-късно днес д-р Красимир Тодоров, мениджър Стратегическо управление в „Карио“ ООД ще запознае партньорите с похватите на успешните продажби.