Технологията XMF® в маслата Aral Tronic гарантира дълъг живот на двигателя

Доказаната при тежките двигатели технология на Aral Turboral, вече се прилага и в двигателите за леки автомобили. Чрез използването на технологията XMF® в моторните масла за леки автомобили Aral Tronic двигателите остават чисти. Това е демонстрирано в стандартните тестове на двигателя.

Допълнителна защита на двигателя по формулата XMF®  се основава на използването на определени добавки с висока производителност. Тези иновативни добавки са гаранция за изключителното качество на маслата Aral Tronic. В стандартизирани тестове на стенд се демонстрира, че Aral Tronic произведено по XMF® технология има висок резерв на мощност, ефективно предпазва от износване и осигурява на повече от 20% по-добра чистота на двигателя в сравнение с други моторни масла.

Двигателните масла Aral Tronic с допълнителна защита на двигателя по формулата XMF® съдържат интелигентни добавки, които противодействат на образуването и адхезията на вредни отлагания, като по този начин се допринася за по-дълъг живот на двигателя на вашия автомобил.

Фирма КАРИО ООД е единствения оторизиран представител на марката Aral за България от 2015 г.