powermaXX


powermaXX

powermaXX добавки, почистващи продукти и аерозоли от BlueCHEM.


BlueChem е световно известна компания с представителства в повече от 100 страни. Създадена е 1999 година в Лойтенберг, Германия.

Продуктите са ориентирани към нуждите на клиента и са екологично чисти, високо качествени и ефективни. Одобрени са от водещи производители на автомобили.

Производството и разработването на нови продукти се базира на обратната връзка която BlueChem получава от от пазара и клиентите си, чрез работа в тясно сътрудничество със сервизи, професионални и занаятчийски гилдии, както и производители на превозни средства като Хюндай, Киа, Шкода, Сканиа, Тойота, Санг Янг.

Освен цената и качеството на един продукт, произхода му все повече играе главна роля при избора на клиента. Продукт „произведен в Германия“ означава най-високо качество, функционалност, прецизност и доверие. Това важи най-вече за автомобилната индустрия.

Продукцията е сертифицирана от TUV Nord Cert. GmbH, която следи за високото качество и описанието на продукта да отговарят на действителността. Позиционирани са в най-високия клас  където всички конкуренти влагат средства в маркетинга и рекламата на своите продукти, BlueChem прави обратното. Например Лики моли- използващи евтини суровини, което лесно се доказва чреза демо-кита. От друга страна повечето компании в Германия са много по-силни заради маслата които предлагат, са известни чрез тях.

Нашите планове за в бъдеще са да увеличим качеството на маслото което предлагаме, и да започнем да предлагаме базово масло на големите компании, също така добавяме и нова продуктова линия, за да увеличим нашия капацитет. В началото на 2016та ще представим обновена АТФ машина, нови продукти за почистване и нови аерозоли, за да увеличим гамата която предлагаме, както ще увеличим и маркетинг и трейнинг съпорта.

Всичко това поставя BlueChem пред останалите конкуренти.

powermaXX Продуктовата гама съдържа продукти, които са разработени за почистване и поддържане на автомобилните части и агрегати. Продуктите включва грижа, както за маслената система на двигателя, така и за охладителната система в колата; продукти за повишаване качествата на горивата, за по-чисто и безпроблемно изгаряне, което намаля разхода на гориво и редуцира вредните емисии.Гамата се допълва и от продукти за почистване и дезинфекция на цялата климатична система и въздуха в купето, което е жизнено важно особено за алергични хора.

Функциите на powermaXX  са  почистващи, предпазващи, намаляващи износването, подобряващи качеството, защитаващи от корозия.

Освен за автомобили, powermaXX гамата включва грижа за 2 тактови и 4 тактови мотори и скутери, както и за моторници и лодки.

» Виж още

 

 

Карио ООД © 2015