ПРОМОЦИЯ ОКТОМВРИ

Карио официален представител на ARAL за България

Карио оторизиран вносител на „Арал“ за България.

В своята работа ние се стремим да останем верни на традицията и добрия имидж на дистрибутираните от нас марки, стоки и услуги.

Развиваме дейността си в търговията на едро и дребно, търсейки атрактивни, коректни и надеждни партньори за дистрибуция и продажба продуктите на които сме единствени оторизирани вносители както и на собствените ни марки.

Основната дейност на „Карио“ е внос и търговия на едро със смазочни материали, акумулатори, гуми, антифриз, различни течности, консумативи и аксесоари.

Ние сме директен вносител на продуктите на редица световни компании като: MOLL, Syron, Goodyear, Michelin, Midac, Alco, Keskin-tuning, MAM, Tungsram и от септември 2014 сме единствения официален вносител за България на ARAL.

Карио централен офис Сливен

С големия брой обекти в страната развихме свое ноу-хау за успешното и печелившо управление на автоцентрове за експресно сервизно обслужване. Компанията познава спецификата на местния пазар и е най-близо до нуждите и изискванията на българския потребител.

Количествата акумулатори, масла, антифриз, греси и автоконсумативи, които продаваме в собствените автоцентрове ни мотивира да произведем собствени марки, за да избегне междинните търговски звена и да повишим маржа на печалба. За да се запази високото качество, което предлагат световните марки Карио произвежда голяма част от продуктите си в Германия и други водещи индустриални европейски страни.

AutoBOX франчайз програма

Франчайзингът е най-успешният бизнес модел на съвременния свят. Разработен като гъвкав и ефикасен инструмент той дава възможност за реализиране на идеи с които не всеки може да се справи със собствени сили.

Снабдяването с качествени продукти на добра цена директно от вносителя осигурява необходимата свобода и гъвкавост във времена на засилена конкуренция. Достъп до софтуерна сисема за работа с документи и платформа за онлайн търговия. Програма за обучение и повишаване на квалификацията на служителите. Това са елементите които гарантират на франчайз партньорите постигане на повече продажби и достъп до максимален брой клиенти а новооткритите франчайз автоцентрове да започнат бизнеса с летящ старт.

Карио дарителска кампания за

Като социално отговорна компания ние отделяме част от приходите за подпомагане на значими проекти като „SOS детски селища“.

ARAL XMF

Карио стандарт за качество на обслужването

TRICO