Карио ООД официален вносител на DURACELL Automotive

Карио официален представител на ARAL за България

Карио оторизиран вносител на „Арал“ за България.

В своята работа ние се стремим да останем верни на традицията и добрия имидж на дистрибутираните от нас марки, стоки и услуги.

Развиваме дейността си в търговията на едро и дребно, търсейки атрактивни, коректни и надеждни партньори за дистрибуция и продажба продуктите на които сме единствени оторизирани вносители както и на собствените ни марки.

Основната дейност на „Карио“ е внос и търговия на едро със смазочни материали, акумулатори, гуми, антифриз, различни течности, консумативи и аксесоари.

Ние сме директен вносител на продуктите на редица световни компании като: MOLL, Syron, Goodyear, Michelin, Midac, Alco, Keskin-tuning, MAM, Tungsram и от септември 2014 сме единствения официален вносител за България на ARAL.

Карио централен офис Сливен

С големия брой обекти в страната развихме свое ноу-хау за успешното и печелившо управление на автоцентрове за експресно сервизно обслужване. Компанията познава спецификата на местния пазар и е най-близо до нуждите и изискванията на българския потребител.

Количествата акумулатори, масла, антифриз, греси и автоконсумативи, които продаваме в собствените автоцентрове ни мотивира да произведем собствени марки, за да избегне междинните търговски звена и да повишим маржа на печалба. За да се запази високото качество, което предлагат световните марки Карио произвежда голяма част от продуктите си в Германия и други водещи индустриални европейски страни.

AutoBOX франчайз програма

Франчайзингът е най-успешният бизнес модел на съвременния свят. Разработен като гъвкав и ефикасен инструмент той дава възможност за реализиране на идеи с които не всеки може да се справи със собствени сили.

Снабдяването с качествени продукти на добра цена директно от вносителя осигурява необходимата свобода и гъвкавост във времена на засилена конкуренция. Достъп до софтуерна сисема за работа с документи и платформа за онлайн търговия. Програма за обучение и повишаване на квалификацията на служителите. Това са елементите които гарантират на франчайз партньорите постигане на повече продажби и достъп до максимален брой клиенти а новооткритите франчайз автоцентрове да започнат бизнеса с летящ старт.

ARAL XMF